Artikler o.l. fra bladet og denne hjemmeside må kun benyttes ved citater med tydelig kildeangivelse.
Artikler, billeder m.m. kan ikke uden skriftlig tilladelse benyttes ved salgsvirksomhed. Alle informationer er af generel karakter og gør således ikke krav på at løse individuelle og/eller konkrete rådgivningsbehov. Avls Information er således i intet tilfælde ansvarlig for tab, hverken direkte eller indirekte, som brugeren måtte lide ved at anvende bragte informationer.
 

Urhøj Smedje ny forhandler af vaskerobotten Clever Cleaner

Af Leif Jensen, Yding Smedie

Urhøj Smedje v/ Tom Johansen er pr. 1/10 2005 blevet forhandler på Sjælland af den svenske vaskerobot CLEVER CLEANER produceret af Ramsta Robotics i Uppsala. Vaskerobotten CLEVER CLEANER kan programmeres til alle  typer stalde, og kan modsat andre vaskerobotter arbejde i stalde med bærende stolper, foder- og vandrør og lignende forhindringer pga. det unikke programmeringssystem. Første gang robotten vasker i en stald skal den programmeres via et joystick. Man styrer simpelthen robotarmens bevægelser, mens den vasker. Disse bevægelser bliver lagret i robottens hukommelse og efterfølgende vasker robotten selv stalden.

Arbejdsmiljø og personalepleje

Enhver, som har prøvet at vaske en stald, har opdaget hvor meget skidt man indånder under arbejdet. Derforuden kommer slidskader i skuldre og arme. Ved hjælp af vaskerobotten giver man arbejdsmiljøet et stort skub i den rigtige retning. Ligeledes vil investeringen i en vaskerobot være med til at skabe større arbejdsglæde, og vil være et stort plus, når der skal rekrutteres nye medarbejdere. Engagerede og dygtige medarbejdere gider ikke vaske, men vil arbejde med det, de er uddannede til – nemlig at passe grise og skabe gode resultater.

Urhøj Smedje

Urhøj Smedje beskæftiger 15 professionelle medarbejdere og har eksisteret siden 1999, hvor firmaet blev stiftet af Tom Johansen. Urhøj Smedje har værksted i Gørlev kommune, ca. 15 km fra Kalundborg og servicerer kunder i hele Østdanmark.

- TILBAGE-